Management Coaching

Besturen vraagt onder meer inzicht in bedrijfsprocessen. Leidinggeven vraagt ook inzicht in mensen maar vooral in jezelf. Dit plaatst een manager of directeur soms voor complexe vraagstukken. Leidinggeven is vaak werken vanuit een eenzame positie. Het kan dan een verademing zijn om een vertrouwde gesprekspartner buiten de organisatie te hebben. In gesprekken creëren we ook oefensituaties om inzicht te krijgen en van daar uit creatieve keuzes te maken.

Waar leiding en medewerkers binnen een organisatie hun "hart voor de zaak" verliezen, verdwijnt creativiteit, plezier en ondernemingslust. Rendement en productiviteit zakken weg. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten en omgekeerd.

Soul & Business Connection levert personal coaching op maat. Mede ontstaan vanuit ervaring als ondernemer, interim manager, leidinggevende en medewerker in verschillende organisaties.

Soul & Business Connection levert management coaching op vele niveaus, (re-)visie gesprekken met leidinggevenden en directeuren en wordt ook gebruikt als klankbord in complexe situaties.

Soul & Business Connection Coaching | Tel: 0348-411224 | © Chair-man.nl Webdesign